1. Hello guest! Are you an Apistogramma enthusiast? If so we invite you to join our community and see what it has to offer. Our site is specifically designed for you and it's a great place for Apisto enthusiasts to meet online. Once you join you'll be able to post messages, upload pictures of your fish and tanks and have a great time with other Apisto enthusiasts. Sign up today!

need a fix

Discussion in 'Site Feedback and Suggestions' started by aquaticclarity, Feb 29, 2012.

  1. aquaticclarity

    aquaticclarity Moderator Staff Member

    Messages:
    1,628
    Location:
    Richfield, WI
    When I'm on "my profile" page and go to use the "forum action tab" or similar the drop down menu ends up under or behind the "visitor message/about me/friends" screen.
  2. Josh

    Josh Administrator Staff Member

    Messages:
    368
    Location:
    Redlands, CA
    Interesting... That may be a browser specific issue. It's working on my end with Google Chrome and Mozilla Firefox browsers. Which browser and operating system are you using? You may need to upgrade it to the latest version.
  3. aquaticclarity

    aquaticclarity Moderator Staff Member

    Messages:
    1,628
    Location:
    Richfield, WI
    Yep, that one was just me. It's fine from my phone!

    BUT...1-2 days ago everything post and PM is now showing up with "slide bars" at the top and bottom. Did I change a viewing setting by accident or were changes made?
  4. Josh

    Josh Administrator Staff Member

    Messages:
    368
    Location:
    Redlands, CA
    Do you mean you can scroll side-to-side? This is likely another browser setting...
  5. aquaticclarity

    aquaticclarity Moderator Staff Member

    Messages:
    1,628
    Location:
    Richfield, WI
    Side to side and up and down

    Pale blue slider bar on a white field. Weird as I have not gone into my controle settings in the past week or so if not longer.

Share This Page